Jdi na obsah Jdi na menu

Gladiatus .. něco o hře :)

10. 3. 2012
Gladiatus je webovka hardwarově nenáročná. Pro tuto hru stačí možnost připojení k internetu a obyčejný internetový prohlížeč (IE, Opera, atd.). Po celou dobu hraní jste v roli gladiátora, který si koupí zbraň a zbroj, a poté vyzývá ostatní hráče v aréně k duelu, pořádá expedice do krajiny mimo město či plní questy od hospodského.

Pantheon
Plnění questů je tu něco zcela nenáročného a výhodného. Většinou v nich dostanete za úkol něco, co děláte běžně, a ještě s odměnou. Questy můžou být v těchto stylech:
Zabij [4 Harpie]
Promluv s [aukcionářem]
Prozkoumej [vlčí jeskyni]
Najdi [modrý prsten]
Vyzvi někoho v aréně
Vyhraj nad někým v aréně
( ohraničení [ ] znamená například)
U bodu Najdi [něco] bych se zastavil. Možná si řeknete: Krucinál kde to mám jako hledat? Odpověď je jednoduchá: Quest nezrušte, ale vypravte se kamkoli na expedici. To už je jedno, třeba do Staré kaple. Pokud zvítězíte nad odpůrcem, měl by vám tu věc dát. to se dozvíte doleji ve hlášení o boji. Pak by se v levém horním rohu měla objevit taková ikonka, na které je zavírající-se krabička. Tam už jen přetáhnete předmět k sobě a zas k hospodskému a quest je hotov.

Nakupování a obchodovánímarket

Bez této činnosti byste po chvíli chcípali asi tak, jako parašutisté bez padáku. Obchod poskytují 3 místa:
1. Obchodník
2. Tržiště
3. Aukční síň
Specializovaný obchodník poskytuje zboží za průměrnou cenu. Toto zboží je vygenerováno umělou inteligencí. Obchodník také ihned vykoupí vaše jemu nabízené zboží. Sice za nic moc cenu, ale
bez čekání. Každou hodinu nabízí něco trochu jiného.


necoTržiště slouží k prodávání a vykupování věcí mezi hráči. Některý hráč nabídně věc, které přidělí libovolnou cenu a čeká, až to od něj koupí ostatní hráči. Sice to je výhodnější, ale začátečnické věci a klenoty se spíše vyplatí prodávat u obchodníka.
Aukční siň slouží k dražbě. Právě tady se objevují ty nejlepší věci. Ale pozor! Když někdo nabídne víc, než vy, nedostanete své zlato zpět! Proto doporučuji se pořádně rozhodnout, jestli danou věc opravdu potřebujete a nabídnout trochu více. Taky doporučuji nabízet ve stádiu konec aukce - brzy, a nebo velmi brzy.

nekdo
Co dělat, když pro dnešek musím končit?
Jděte do stájí a tam se nechte pracovat nejlépe na 8 hodin. Při práci hra nemusí být zaplá. Dokonce ani internet či počítač. Až se ke hře vrátáte. Budete mít na svém kontě vydělané zlaťáky za práci. Počet zlaťáků je odvíjen od vašeho levelu. Pro začátek vám stačí vědět, že:
1. - 2. level = 40 zlata/hod. (tj. 320 zlata/8 hod.)
3. - 6. level = 80 zlata/hod. (tj. 640 zlata/8 hod.)
7. - 14. level = 160 zlata/hod. (tj. 1280 zlata/8 hod.)
15+ level = 320 zlata/hod. (tj. 2560 zlata/8 hod.)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář